Tarinamme

EPOP:in startti ja kesä 2018

 

Kesällä 2018 Tanelinlammella, Seinäjoen Hyllykalliossa avasi ovensa Etelä-Pohjanmaan ensimmäinen Wakeboard- eli kaapelilautailukeskus. Nuoret, surffihenkiset yrittäjät Elmo ja Emil rakensivat tyhjästä ympäristön, jollaista lakeuksilla ei oltu aiemmin nähty. Keskus täynnä kaapelilautailua, suppailua ja rentoa hengailua toi uudenlaisen rennon kohtaamispaikan lakeuksien asukkaille.

Nurmoon Kaliforniaksikin tituleerattu Epopin terassialue kylpee kesäpäivinä auringossa ja tuo niin nuoret kuin vanhatkin paistattelijat nauttimaan letkeästä surffimeiningistä ja virvokkeista. Huojuvat palmut voi lähes kuulla ja iloista naurua riittää, kun väki kokeilee ensimmäistä kertaa tuoretta kesälajia tai vanhemmat taitajat harjoittelevat uusia temppuja veteen sijoitetuista hyppyreistä ja muista obstaakkeleista.
Kävipä parkkia ihmettelemässä muuan NHL-kiekkoilija Patrik Lainekin.

 

Kesä 2019

 

Kesällä 2019 laajensimme terassiamme merkittävästi ja saimme myyntikatalogiimme  A-oikeudelliset tarjoomukset. Tämän seurauksena muun muassa polttarit sekä TYKY- ja TYHY-päivät alkoivat tulla yhä tutummaksi keskuksellemme. Rannalla lämpiävä saunammekin tarjoaa ryhmäasiakkaillemme takuuvarman rentoutumisen suosikkilajiemme SUP-joogan ja SUP-treenin, wakeboardingin tai muun vesiurheilun jälkeen.
Myös kansallinen Wakeboardin SM-osakilpailu rantautui lammelle, jolloin lajin parhaat kävivät mittelemässä paremmuudestaan Epopin obstaakkeleissa. Tapahtuman fiiliksiin pääset tästä!

 

Epopin kevät-tervehdys kevät 2020

Katsaus Epopwaken kevään kiemuroihin: mitä Epopin sisällä on tapahtunut, miten Covid-19 vaikuttaa toimintaamme, mitä uutta tulevalle kaudelle on luvassa ja ennen kaikkea kuinka valtavasti odotamme kesää!

 Mitä uutta auringon alla?

 

Muutoksia Epop-crew:ssa

Tärkeimpänä yksittäisenä muutoksena tulevaa kautta ajatellen on Epopwaken tiimissä tapahtuneet omistajamuutokset. Emil lähti jahtaamaan uusia unelmia ja tilalle osakkaiksi tulivat Janne Lilli ja Santtu Hellström. Pojat ovat olleet lammen hengessä mukana alusta asti ja nyt liittyessään tiimiin tuovat tuoretta energiaa lammen  palveluihin.

Uutta hyppyriä vesille

Yhteistyössä yrittäjähenkisen Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) kanssa olemme tuomassa lisää leikittävää veteen. Suunnitelmissa on saada kesään mennessä uunituore kickeri vasemmanpuoleiseen ajoon! Ai että!

 Eikä tässä vielä kaikki !

Vinssailua Avaruuden pääkaupungissa !

Yhdessä Visit Seinäjoen kanssa olemme kiertäneet kotikaupunkimme komeimmat spotit ja luoneet sellaisen pätkän, että heikompia hirvittää!

Kohta löylytellään lammella !

Aivan näillä näppäimillä aurinkoterassimme kupeeseen nousee upea kotasauna joka vilukissaa ja saunamajuria palvelemaan! Saunalakit ja takit valmiiksi! Nottei aivan pimiäs tarvi saunoa, on KVS Oy luvannut tehdä kotaamme valotaikoja!

Covid-19 ja lammen kesä

Toiveikkaana kesää kohti !

Kukaan ei vielä osaa var muudella sanoa, koska epidemia saadaan hallintaan. Rajoitustoimenpiteet luonnollisesti vaikuttavat myös meihin ja otamme tilanteen vakavasti noudattamalla annettuja ohjeistuksia aukiolojen sekä turvavälien suhteen. Varmaa on, että aurinkoterassimme anniskelupalvelut pysyvät suljetttuina nykyrajoitusten perusteella 30.5. saakka.

Kaapeliin liittyviä rajoitteita ei ole luvassa, mutta koska ulkoilu on enemmän kuin sallittua ja koska vuokratunnillemme on enimmillään mahdollista osallistua neljä henkeä, voimme turvavälit huomioiden ja välineitä desinfioiden vesilautailla virusturvallisesti.

Myös SUP- lautailu on turvallinen liikuntamuoto ja erinomaista vastapainoa sisällä kyhjöttämiseen.

Pysytään nöyrän valveutuneina, mutta positiivisen energisinä näinä vaikeina aikoina!

Paljonko odotamme kesää?

yksi sana riitää:  VALTAVASTI !

Pysykää terveinä ihmiset, nähdään lammella !

 

 

Aurinkoisin terveisin,

Elmo, Santtu ja janne / EPOP-Crew

 

WAKE UP ja VESILLE!

 

 

Elmo Saikkonen

Oma intohimo ja mielenkiinto on kohdistunut aina hyvin pitkälle kavereiden kanssa erilaisten suksi- ja lautailu lajien harrastamiseen, sen kehittämiseen sekä esille tuomiseen.

Olen aina haaveillut, että joku päivä mahdollistaisin myös muille ihmisille ne jutut, mitä tykkään harrastaa ja tehdä. Eräänä päivänä päätin sen sitten tehdä ja näin sai alkunsa EPOP-Wake.

Nurmon poika on päässyt Kaliforniaan yrittäjäksi pitkän unelman jälkeen ja sehän passaa! Aina on kaikenlainen sporttailu kiinnostanut varsinkin pallolajeja on tullut pelailtua Nurmon Jymyn paidassa monet pelit. Kesäkuussa 2018 pääsin elämäni ensimmäisen kerran kaapelille, se yksi kerta riitti että plakkariin saatiin uusi lempi harrastus.

Tällä hetkellä on hienoa pyörittää yritystä oman harrastuksen parissa jonka ohessa saa opiskella Liiketaloutta Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa sekä työskennellä urheiluliikemyyjänä!.

Janne Lilli

Santtu Hellström

Elämässä pitää olla mahdollisimman monipuolista tekemistä – ei tule tylsää ja pysyy poissa pahanteosta.

Jäin kaapeliin koukkuun heti ensinykäisyllä ja sen jälkeen tuli pyörittyä Nurmon Kaliforniassa kesäpäivä toisensa jälkeen paistattelemassa.
Samalla tuli tutustuttua lajiin syvemmin ja ennen kaikkea huipputyyppeihin, jollaisia sen parissa tuntuu pyörivän keskimääräistä enemmän. Osakkuusmahdollisuuden auetessa ei tarvinnut kahdesti miettiä, vaan olin välittömästi signeeraamassa sopparia.

Läpi elämäni olen fiilannut surffikulttuurissa vallitsevaa rentoa ja hyväntuulista ilmapiiriä. Tämä ilmapiiri on nyt onnistuneesti rantautunut Hyllykallion Tanelinlammelle ja on erinomaisen suuri ilo ja kunnia olla rakentamassa sitä entistä paremmaksi, iloisemmaksi ja näkyvämmäksi.

Kesän ulkopuolella harrastelen lääketieteen opintoja Tampereella, joten oman yrityksen kanssa puuhastelu on mitä mainiointa vastapainoa ja vaihtoehtoista aktiviteettia anatomialle, fysiologialle ja farmakologialle. Ja onpahan apu lähellä, jos Lammella sattuu jotain!

Nähdään mielikuvituspalmujen alla, Etelä-Pohjanmaan parhaassa kesämestassa!

EPOP WAKE 2019 | Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään