Usein Kysytyt Kysymykset

MITEN SAAVUN EPOP:ille? 

Epop-Wake sijaitsee Tanelinrannan etelä päässä, Q-max hallin takana, osoitteessa Lampitie 2, 60510 Seinäjoki

MITEN VARAAN AJAN?

Helpointa ja varminta on varata aktiviteetteihin aika nettiajanvarauksen kautta. Varauksen voi tehdä myös paikan päällä, mikäli paikkoja on vapaana. 

MITÄ MAKSAA JA MILLÄ VOI MAKSAA?

Ylävalikoista wakeboarding, sup-lautailu sekä ryhmät näet lajikohtaiset hinnat yksilöille sekä ryhmille.

Verkkokaupassa sekä paikanpäällä voit maksaa lukuisilla pankki- ja luottokorteilla  Meille käy myös käteinen ja lukuisat virikesetelit ja -kortit, kuten Smartum, Edenred, Eazy Break. Jos haluat maksaa muilla liikuntaseteleillä tai -korteilla niin olethan yhteydessä. 

VOIKO VARATUN AJAN PERUUTTAA?

Kaikki varauksemme ovat sitovia. Sade ei haittaa harrastamista, monissa lajeissamme kastuu muutenkin :). Mikäli joudut perumaan varauksesi henkilökohtaisista syistä, tai muuttamaan ajankohtaa, otathan yhteyden asiakaspalveluumme. 

EPOP:illa on kuitenkin oikeus perua tapahtuma samana päivänä, jos sääolosuhteiden vuoksi tapahtumaa ei voida toteuttaa turvallisesti. Tässä tapauksessa otamme erikseen yhteyttä asiakkaisiin. 

MINKÄ IKÄISET VOIVAT TULLA HARRASTAMAAN?

Jokainen aktiviteetti vaatii uimataitoa. Wakeboardingiin voi osallistua yli 6-vuotias lapsi, jolla on hyvä uimataito. Nuoremmille tai kiinnostuneille suosittelemme ensin wake-kurssia, jossa alkeiden opetteluun saa henkilökohtaista ohjausta! Vauhti sekä narun pituus on säädettävissä, jolloin perheen pienimmät saadaan myös vedenpinnalle pienin ponnisteluin!

Yläikärajaa ei ole! Vanhin kävijämme kaapelilla on tällä hetkellä 65v nuori ;)!

KUIKA KAUAN YHDELLÄ WAKEBOARDING AJALLA SAA OLLA VESILLÄ?

Yksi ajanvaraus kestää yhteensä 60 min. Yhdelle tunnille, yhdelle kaapelille mahtuu aina 4 henkilöä, joten kokonaisuudessaan wake-aikaa on vähintään noin 15 min/hlö.  Ajovuorot ovat noin 5 min mittaisia, joten jokaiselle on noin 3 x 5 min ajoaikaa. Omalla vuorollaan kannattaa olla valmiina, niin vaihdot saadaan sujumaan nopeammin ja ajoaikaa jää enemmän jokaiselle! Mikäli vetovuorolla onkin esimerkiksi vain kaksi henkilöä, jakaantuu 60min vetovuoro heidän kesken eli 30min per henkilö jne.

MITÄ ON HYVÄ OTTAA MUKAAN?

Uikkarit, pyyhkeen ja reipasta mieltä! Meiltä saat kaiken muun lajeihin tarvittavan varustuksen!